Home » Local » Joc și voie bună la 50 de ani de căsătorie! „Nunta de Aur”, eveniment de suflet din cadrul Zilelor Vasluiului

Joc și voie bună la 50 de ani de căsătorie! „Nunta de Aur”, eveniment de suflet din cadrul Zilelor Vasluiului

Astăzi, de la 14.00, a vut loc „Nunta de Aur” – celebrarea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Aproximativ 80 de cupluri au sărbătorit împreună cele cinci decenii de căsătorie, amfitrionii manifestării fiind autoritățile locale.

Părintele Adrian Chirvase, protopop de Vaslui, a spus că familia trece astăzi printr-o criză, iar evenimente de acest fel vin să apere demnitatea familiei. Din această perspectivă, cei sărbătoriți sunt un adevărat depozit de experiență de viață, o sursă de sfaturi pentru cei mai tineri.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că „Nunta de Aur” este o întâlnire specială și a mulțumit sărbătoriților pentru tot ce au făcut pentru Vaslui.

„Această manifestare este dedicată dumneavoastră și veți trăi momente aparte. Este aici o formație de la Chișinău și Ansamblul folcloric „Trandafir de la Moldova”. Am organizat acest aveniment împreună cu Consiliul Județean (CJ) Vaslui”, a spus Vasile Pavăl.

La rândul lui, Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a spus că această generație a trăit în două orânduiri sociale (regimul comunist și sistemul democratic) și a construit România de astăzi. Președintele CJ-ului i-a  îndemnat pe cei sărbătoriți să fie activi, să își asume obiective, să îi înțeleagă pe cei mai tineri și să se bucure împreună.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: