Home » Local » Polițiștii au identificat doi tineri, care furau sume de bani de la o societate din municipiul Vaslui

Polițiștii au identificat doi tineri, care furau sume de bani de la o societate din municipiul Vaslui

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, din județul Galați, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 18/19 iunie 2022, în municipiul Vaslui.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au identificat, documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, în vârstă de 22 și 25 de ani, din comuna Berești-Meria, județul Galați, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma activităților specifice și a cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au stabilit că, în noaptea de 18/19 iunie 2022, ora 03.30, tinerii cercetați ar fi sutras, prin efracție, mai multe sume de bani, de la un agent economic din județul Iași, care operează o spălătorie auto, în zona străzii Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui.

Persoanele cercetate se află sub efectul unor măsuri privative de libertate, dispuse de alte structuri de poliție din țară, în alte cauze penale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: