Home » Local » Un bărbat din Solești a lovit un bătrân și a încercat să fure bunuri de valoare din gospodărie! Infractorul a fost reținut

Un bărbat din Solești a lovit un bătrân și a încercat să fure bunuri de valoare din gospodărie! Infractorul a fost reținut

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Solești,  județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (sub aspectul tentativei) și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Valea Siliștei, comuna Solești, bănuit de comiterea unui tentative de furt calificat și a unei loviri, în noaptea de 12/13 august 2022, în localitatea Valea Siliștei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 13 august 2022, la ora 01:30, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, prin escaladarea unui gard, într-o gospodărie din localitatea Valea Siliștei, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri de valoare.

Ulterior, bărbatul ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat de 75 de ani, din aceeași localitate. În data de 13 august 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu bărbatul în stare de libertate, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: