Home » Local » Bărbat din Huși, reținut pentru tâlhărie! Infractorul a dat atacul la o sală de jocuri

Bărbat din Huși, reținut pentru tâlhărie! Infractorul a dat atacul la o sală de jocuri

Polițiștii hușeni au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă în luna august 2022, în municipiul Huși.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Huși, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în dimineața zilei de 18 august 2022, la ora 07.00, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi pătruns într-o sală de jocuri din municipiul Huși, unde ar fi deposedat, prin violență, o persoană vătămată, femeie în vârstă de 28 de ani, de o sumă de bani (160 de lei). Totodată, bărbatul a lipsit-o de libertate, în mod ilegal, pe persoana vătămată, încercând să o determine să îi faciliteze accesul la o sumă mai mare de bani.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 19 august 2022, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, Judecătoria Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*