Home » Culture » CJ Vaslui va aproba prețurile la Festivalul „Constantin Tânase”. Un bilet 50 de lei, iar un abonament 250 de lei

CJ Vaslui va aproba prețurile la Festivalul „Constantin Tânase”. Un bilet 50 de lei, iar un abonament 250 de lei

În acest an, Teatrul „Victor Ion Popa” Bârlad se va ocupa de organizarea și finanțarea Festivalului Umorului „C. T ănase”. Având în vedere acest aspect, instituția a înaintat către Consiliul Județean (CJ) Vaslui solicitarea de aprobare a costului unui bilet, precum și a unui abonament pentru cele 6 zile, cât va dura acest festival.

Tarifele pe care le percepe Teatrul „Victor Ion Popa” Bârlad pentru evenimentele ce le desfășoară în acest an au fost aprobate prin HCJ nr. 65/2021 privind aprobarea taxelor și tarifelor locale pentru anul fiscal 2022, care constituie venituri la bugetul local al județului și la bugetul instituțiilor subordonate.

Deoarece organizarea festivalului este o acțiune nouă pentru Teatrul „Victor Ion Popa” Bârlad, în anexa nr. 8 la HCJ nr. 65/2021 nu se regăsesc prețurile pentru biletele și abonamentele aferente festivalului.  Această anexă va fi completată cu tarifele percepute de

Teatrul ”Victor Ion Popa” Bârlad pentru un bilet și un abonament pentru cele 6 zile de spectacole, în valoare de 50 lei, respectiv de 250 lei/buc.

Abonament – Festivalul Umorului „Constantin Tânase”, ediția a XXVII-a, 11-18 septembrie – Preț -250 lei Vor fi puse în vânzare începând de luni, 29 august, la casa de bilete din incinta Teatrului de Vară Vaslui, după următorul program: Luni – Vineri, orele 12- 18; Sâmbătă – Duminică, orele 10-13.

În timpul desfășurării festivalului, casa de bilete va funcționa după un program diferit, ce va fi anunțat la data de 8 septembrie În intervalul 29 – 31 august vor fi vândute doar abonamente, nu mai mult de 4 pentru un cumpărător. Începând de joi, 1 septembrie, vor putea fi achiziționate bilete pentru spectacolele desfășurate în sala mare – Preț bilet – 50 lei/spectacol.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*