Home » Local » Acuzat de lovituri cauzatoare de moarte! Un bărbat din Epureni, preluat de polițiști pentru executarea unei pedepse cu închisoarea

Acuzat de lovituri cauzatoare de moarte! Un bărbat din Epureni, preluat de polițiști pentru executarea unei pedepse cu închisoarea

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Luni, 22 august 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în localitatea Bursuci, comuna Epureni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Fapta s-a produs în localitatea Bursuci, comuna Epureni, în luna iunie 2020.

Persoana sus-menționată a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: