Home » National » 40.000 de euro au fost strânși în cadrul unei acțiuni caritabile pentru echipamentul lui David Popovici

40.000 de euro au fost strânși în cadrul unei acțiuni caritabile pentru echipamentul lui David Popovici

Echipamentul dublului campion mondial şi european de înot David Popovici, scos la licitaţie în cadrul unei acţiuni caritabile, a adunat în mai puţin de o lună donaţii de peste 40.000 de euro, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Banii vor merge către Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială de junioare la canotaj, care se luptă cu o boală grea şi nu are unde să locuiască împreună cu cei trei copii ai săi cu vârste între 4 şi 8 ani.

Campania demarată de Hope and Homes for Children alături de campionul mondial David Popovici a adunat 2.650 de donaţii pentru casca şi ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

„Îţi mulţumim, David, pentru că am putut, împreună, să construim una dintre cele mai de succes campanii umanitare de pe platforma Galantom! Le suntem recunoscători donatorilor care au făcut posibilă, într-un timp record, strângerea sumei care să-i asigure Florentinei şi familiei ei un viitor liniştit”, a mai spus Robert Ion, Director de Fundraising şi Comunicare la Hope and Homes for Children România.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: