Home » Local » Infractor periculos, căutat de autorităţile din Rusia, depistat la controlul de frontieră în Albiţa

Infractor periculos, căutat de autorităţile din Rusia, depistat la controlul de frontieră în Albiţa

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din Rusia, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de jaf armat, tâlhărie şi evadare, pe teritoriul acestui stat.

În data de 24 august a.c., în jurul orei 10.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este o alertă de arestare Interpol emisă de Rusia la data de 20.01.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie, jaf armat şi evadare, pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: