Home » Local » Șofer din localitatea Ștefan cel Mare, prins de polițiști la volan cu o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șofer din localitatea Ștefan cel Mare, prins de polițiști la volan cu o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

Luni, 29 august 2022, ora 16:55, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 15D, în localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare,  județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: