Home » Local » Strada 1 Decembrie a intrat în reparații, iar o parte din Dragoș-Vodă a fost deblocată pentru riverani

Strada 1 Decembrie a intrat în reparații, iar o parte din Dragoș-Vodă a fost deblocată pentru riverani

 De luni, strada 1 Decembrie a intrat în reparații, ca urmare a săpăturilor efectuate în cadrul proiectului de reabilitare a rețelelor de apă-canalizare.
 Este vorba de porțiunea cuprinsă între intersecția din fața primăriei și intersecția cu strada Nicolae Bălcescu.
”Am solicitat firmei care execută lucrările de reparații rapiditate maximă, pentru ca centrul orașului să se deblocheze urgent. După prima zi de lucru, a fost asigurat accesul în parcarea din spatele Cofetăriei Capșa. De asemenea, pot fi folosite și locurile de parcare de pe lateralele străzii 1 Decembrie până la Administrația Financiară, precum și aleea care leagă această arteră cu strada I.L. Caragiale, în spatele Casei de Cultură”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Și o parte din strada Dragoș-Vodă este disponibilă riveranilor. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între intersecția dinspre fabrica de confecții și Grădinița nr. 8, care a fost balastată și care poate fi folosită de localnici până la turnarea covorului asfaltic.
”Per ansamblu, în Bârlad mai este mult, mult de lucru. Sunt lucrări în derulare peste tot. Disconfortul continuă, nu va dispărea peste noapte pentru că nu se pot face peste noapte ce nu s-a făcut de 80 de ani. Dar, încet-încet ne îndreptăm spre normalitate”, a mai spus primarul Dumitru Boroș.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*