Home » National » Confesiuni șocante ale Prințului Harry în cartea sa. A consumat cocaină și ciuperci magice și spune că substanțele psihedelice i-au permis să vadă „adevărul”

Confesiuni șocante ale Prințului Harry în cartea sa. A consumat cocaină și ciuperci magice și spune că substanțele psihedelice i-au permis să vadă „adevărul”

Ducele de Sussex, fiul ce mic al regelui Charles al III-lea, șochează cu o serie de dezvăluiri în cartea sa de memorii „Spare”. Povestește, printre altele că a fumat canabis în grădina sa de la Palatul Kensington și în timp ce se afla la Eton. De asemenea, recunoaște în memoriile sale că a consumat cocaină și ciuperci magice și spune că substanțele psihedelice i-au permis să vadă „adevărul”, scrie The Telegraph.

Prințul Harry scrie în Spare că a luat droguri atât pentru distracție cât și terapeutic de-a lungul anilor. Povestește că sub influența acestora, el a putut să vadă că există „o altă lume în care ceața roșie nu exista”, scrie el în carte și susține că drogurile l-au ajutat atât să scape, cât și să „redefinească” realitatea.

Prințul Harry mai povestește în memoriile sale despre bătăliile cu presa tabloidă, despre care spune că a simțit că îl „vânează”. Prințul Harry descrie un episod din ianuarie 2016, când a plecat în California cu prietenii, unde s-a îmbătat cu tequila și a luând ciuperci magice. Ducele povestește cum a început să halucineze, crezând că un coș de gunoi dintr-o baie se uita la el, apoi toaleta a devenit apoi un cap care a început să-i vorbească.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*