Home » Local » Eveniment la Episcopia Hușilor! Moș Crăciun s-a întâlnit cu peste 1.500 de copii din județul Vaslui

Eveniment la Episcopia Hușilor! Moș Crăciun s-a întâlnit cu peste 1.500 de copii din județul Vaslui

Cu bucurie și emoție, prefectul județului , Daniel Onofrei a fost prezent aseară la Episcopia Hușilor, care a găzduit o întâlnire de neuitat între Moș Crăciun și peste 1.500 de copii din județul Vaslui, demonstrând astfel că spiritul sărbătorilor de iarnă și bunătatea pot aduce lumina și bucuria în inimile tuturor.

Această frumoasă manifestare a reprezentat o ocazie unică pentru copii de a-l întâlni și a crede în Moș Crăciun, simbolul generozității și bucuriei, într-un cadru plin de căldură și emoție. Conducerea Episcopiei Hușilor a reușit și în acest an să aducă fericire și speranță în sufletele celor mici, iar gestul acesta nu poate fi decât apreciat și aplaudat.

Copiii s-au întâlnit cu Moș Crăciun și, emoționați până la lacrimi, au promis că vor fi cuminți și vor învăța bine, primind în schimb lumină, speranță și daruri care le-au adus zâmbetul pe buze și bucuria în inimi. Mulți dintre acești prichindei au primit daruri atât de generoase încât abia le puteau duce, iar această seară a devenit cu adevărat una magică pentru ei.

„Doresc să evidențiez eforturile deosebite ale Preasfințitului Părinte Ignatie, care cu energia sa a făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment excepțional. Gestul Episcopiei Hușilor nu face decât să sublinieze importanța solidarității și generozității, aducând lumină și speranță în inimile tuturor. Sărbătorile de iarnă sunt momentul în care bunătatea și generozitatea se regăsesc în sufletele noastre, iar evenimentul de astăzi ne-a arătat că aceste valori nu cunosc limite. În această perioadă specială, să ne aducem aminte că gesturile de iubire și solidaritate pot schimba vieți și pot aduce bucurie acolo unde este nevoie de ea cel mai mult. Acest eveniment ne amintește că, prin unire și compasiune, putem crea momente de neuitat și putem aduce zâmbete pe fețele celor care au nevoie de sprijin și încurajare. În această perioadă a sărbătorilor, să ne inspirăm din gestul frumos al Episcopiei Hușilor și să fim alături de cei din jur, în special de cei mai vulnerabili. Vă doresc tuturor sărbători fericite alături de cei dragi și să aveți parte de bucurie, liniște și armonie în această perioadă specială” , a transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu , Daniel Onofrei .

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*