Home » Local » Pe 1 iunie vă așteptăm la Târgul de Jucării în Parcul Copou

Pe 1 iunie vă așteptăm la Târgul de Jucării în Parcul Copou

Continuăm tradiția, iar pe 1 iunie vă așteptăm pe toți, copii, părinți și bunici, pentru a petrece câteva ore în parcul Copou, de Ziua Internațională a Copilului.

Centrul Cultural Județean Vaslui și Consiliul Județean Vaslui vă propun un „Târg de jucării”, eveniment ajuns la a IX-a ediție. Astfel, copiii vor avea posibilitatea să transforme jucăriile care nu le mai sunt necesare într-un cadou perfect pentru alții.

„Pe lângă schimbul sau vânzarea de jucării, copiii vor avea parte de spectacole interactive cu premii susținut de Ramona Ananie și Teona Perju, dar și de un spectacol de ventrilocie susținut de Crina Zvoboda și Păpușile vorbitoare. Nu vor lipsi jocurile copilăriei noastre, care vor fi aduse în actualitate de invitați, pentru ca tânăra generație să aibă parte de socializare adevărată, într-o lume dominată de jocurile virtuale. Așadar, e un moment propice pentru copii de a socializa, a alerga și pentru a se implica în activitățile propuse de organizatori”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Evenimentul va avea şi un segment „donaţii”, unde copiii vor putea dona jucării şi puzzle-uri pentru copiii din satele vasluiene la centrul de colectare special amenajat.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*