Home » Local » Mesajul primarului Vasile Pavăl de Ziua Absolventului de Liceu 2024: „Ne-ați făcut mândri cu roadele muncii voastre”

Mesajul primarului Vasile Pavăl de Ziua Absolventului de Liceu 2024: „Ne-ați făcut mândri cu roadele muncii voastre”

An de an, o nouă generație de elevi părăsește, cu strângere de inimă, băncile liceului, înarmați cu gânduri și speranțe mari.

Trăiesc din nou aceeași tainică și copleșitoare emoție și vă mulțumesc că, în fiecare vară, mi-ați adus aminte de anii superbi ai „tinereții mele”.

Dragii mei, v-ați alergat clipele apropiindu-vă de un liman căutat cu toată forța năzuințelor voastre. Astăzi, vă sărbătorim cu dragoste și emoție, împărtășind din farmecul acestui moment ce nu-și merită sfârșitul.

Ne-ați făcut mândri și în acești ultimi patru ani cu roadele muncii voastre și ale profesorilor voștri, sporind panoplia succeselor învățământului vasluian în competițiile și olimpiadele școlare.

Să nu vă uitați dascălii, cei care au investit în voi încredere, cei care v-au deschis mințile făcându-vă să iubiți cartea și oamenii.

Să vă întoarceți mereu pașii – fie și doar cei ai amintirii – spre liceele care v-au zidit personalitatea prin destinul nobil și plin de sacrificii al celor de la catedră – arhitecți ai devenirii voastre adolescentine.

Am un gând ales spre cei mai importanți oameni din viața voastră: părinții! Ei au pus la picioarele voastre totul: trudă, grijă, lacrimă și dojană, pentru ca voi să deveniți mândria și speranța vieții lor. Iubiți-i,venerați-i, faceți-i fericiți!

Vă mulțumesc, în numele meu și al vasluienilor, pentru că ne-ați dăruit frumusețea inimilor voastre și frenezia tinereții. Vă așteptăm acasă, oricând și la orice vârstă, indiferent unde vă vor purta căile vieții. Sunteți și rămâneți ai Vasluiului.

Știm că veți fi reinventat mândria noastră de mâine, cu credința voastră de a izbândi. Să înfruntați cu demnitate încercările ce vă așteaptă, să luptați pentru convingerile voastre, să vă stăpâniți greșelile și să vă gestionați înțelept reușitele.

Mult succes la examenele ce vă așteaptă… acum și mereu!

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*