Home » Comunicate » Vasluiul sub imperiul frumuseții naturii!

Vasluiul sub imperiul frumuseții naturii!

În perioada 21-23 mai, Centrul Civic al municipiului Vaslui vă găzdui SERBAREA FLORILOR, eveniment organizat de Primăria municipiului Vaslui pentru producători și expozanți de material dendrofloricol din țară și din străinătate.

Cea de-a V-a ediție a Serbării Florilor are 24 de participanți din județele Mureș, Cluj, Galați, Covasna, Vaslui și din Republica Moldova. Expoziția cu vânzare este deschisă tuturor celor interesați în intervalul orar 09.00 – 20.00 și, ca în fiecare an, organizatorul a inclus în eveniment și un program artistic.

În cele trei zile ale Serbării Florilor, începând cu ora 16.00, elevii Palatului Copiilor Vaslui vor susține recitaluri de muzică și dans: Grupul MELODY, coordonat de prof. Alin Bulboacă; Asociația DUO ART, coordonată de prof. Adrian Trufia; Ansamblul folcloric FLOAREA DORULUI, coordonat de prof. Adrian Călin; Grupul DOMISONG, coordonat de Carmen Trufia; Fanfara ROTARIA; Grupul RAINDROPS, coordonat de prof. Elvis Chiperi; Grupul STYLE, coordonat de prof. Alis Vîrlănuță; Fantezii coregrafice și dans popular stilizat, coordonator prof. AnușcaDoglan Elena.

Orchestra Rapsodia Vasluiului, sub bagheta dirijorului Cristian Năstase, va oferi spectacolul de închidere, de duminică seară. Vă invităm, așadar, în Centrul Civic al Vasluiului, în perioada 21-23 mai, pentru un eveniment de marcă al municipiului nostru!

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: