Home » Local » La trecerea frontierei, cu permis suspendat

La trecerea frontierei, cu permis suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a încercat să treacă frontiera de stat în calitate de conducător al unui autoturism, deşi permisul de conducere deţinut figura ca fiind suspendat.

În data de 09 iunie a.c., în jurul orei 03.40, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a comiterii unor abateri la regimul rutier.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*