Home » Administratie » Consiliul Județean Vaslui își achiziționează un sistem de votare electronic

Consiliul Județean Vaslui își achiziționează un sistem de votare electronic

Consiliul Județean Vaslui a lansat procedura pentru îndeplinirea contractului de achiziţie publică „Sistem de votare electronic”. Sursa de finanţare a contractului care urmează să fie atribuit este bugetul local al judeţului  Vaslui. Valoarea estimată a achziției se ridică la suma de 75.630 lei fără TVA.

„Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de servicii: prețul cel mai scăzut, care se aplică ofertelor care respectă toate cerinţele impuse prin invitaţia de participare şi caietul de sarcini. Ofertantul are obligaţia de a face dovada conformităţii propunerii tehnice cu cerinţele prevăzute în caietul de sarcini. Propunerea tehnică trebuie să reflecte explicit asumarea de către ofertant a tuturor cerinţelor /obligaţiilor prevăzute în caietul de sarcini”, se arată în invitația pentru depunerea de oferte.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, precum şi faptul că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*