Home / National / Curtea Supremă redeschide dosarul Mineriadei din 1990. Ion Iliescu, prima reacție

Curtea Supremă redeschide dosarul Mineriadei din 1990. Ion Iliescu, prima reacție

Instanța supremă a confirmat, luni, decizia procurorilor Parchetului ÎCCJ de redeschidere a urmăririi penale în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, în anchetă fiind vizate circumstanțele în care au fost rănite mai multe persoane, în timpul evenimentelor care au avut loc la București.

“Nu am ce comenta, este treaba justiției să vadă, să analizeze, să finalizeze. Nu am motive nici să am surprize, nici să nu am surprize”, a declarat, pentru Gândul, Ion Iliescu, imediat după decizia Curții Supreme.

Dosarul Mineriadei din 1990, redeschis. Ion Iliescu, cercetat penal

Curtea Supremă a decis, luni, redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Instanța a hotărât că procurorii pot începe anchetarea fostului președinte Ion Iliescu în acest dosar pentru crime împotriva umanității.

Sursa: realitatea.net

Instanța supremă a confirmat, luni, decizia procurorilor Parchetului ÎCCJ de redeschidere a urmăririi penale în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, în anchetă fiind vizate circumstanțele în care au fost rănite mai multe persoane, în timpul evenimentelor care au avut loc la București. "Nu am ce comenta, este treaba justiției să vadă, să analizeze, să finalizeze. Nu am motive nici să am surprize, nici să nu am surprize", a declarat, pentru Gândul, Ion Iliescu, imediat după decizia Curții Supreme. Dosarul Mineriadei din 1990, redeschis. Ion Iliescu, cercetat penal Curtea Supremă a decis, luni, redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Accident grav în apropiere de Vama Albița, cu șapte victime. S-a activat planul roșu de intervenție

Șapte persoane au fost rănite, din care două grav, ...

Panică într-un bloc din Bârlad, după ce o femeie a adormit cu o oală cu fasole pe foc

O simplă oală cu fasole a stârnit adevărată panică ...

Apel către avocați pentru susținerea petiției privind păstrarea pensiei de serviciu a magistraților

  Vă invit, stimați confrați și consore, să ne ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: