Home » Social » Victorie și la Arad!

Victorie și la Arad!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad a învins în deplasare pe CSUAV Arad cu scorul de 26 – 3.

Echipa de rugby RC Bârlad a reușit la sfârșitul săptămânii trecute o nouă victorie în Divizia Națională de Seniori, impunându-se cu scorul de 26 – 3 în fața celor de CSUAV Arad. Partida s-a disputat sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 10, pe stadionul echipei arădene. Echipa bârlădeană a reușit să marcheze patru eseuri cu trei transformări și odată cu această victorie a reușit performanța de a fi neînvinsă de un an în Divizia Națională.

”Băieții au reușit să facă un joc foarte bun și această nouă victorie ne arată că evoluția echipei este de la bine spre foarte bine. Relațiile de joc au început să se sudeze din ce în ce mai bine între jucătorii noi, tineri și cei experimentați, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Le-am mulțumit băieților imediat după meci și îi felicit și acum prin intermediul dumneavoastră pentru seriozitatea de care dau dovadă și pentru dăruirea cu care se dedică în fiecare partidă”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

În prezent, echipa bârlădeană ocupă locul II în clasamentul DNS, iar etapa viitoare, care se va desfășura pe 3 mai 2015, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, va da piept cu CSM Bucovina Suceava.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad a învins în deplasare pe CSUAV Arad cu scorul de 26 - 3. Echipa de rugby RC Bârlad a reușit la sfârșitul săptămânii trecute o nouă victorie în Divizia Națională de Seniori, impunându-se cu scorul de 26 - 3 în fața celor de CSUAV Arad. Partida s-a disputat sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 10, pe stadionul echipei arădene. Echipa bârlădeană a reușit să marcheze patru eseuri cu trei transformări și odată cu această victorie a reușit performanța de a fi neînvinsă de un an în Divizia Națională. ”Băieții au reușit să facă un joc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin