Home » Social » Derby pierdut!

Derby pierdut!

de Răzvan CĂLIN

La sfărșitul săptămânii trecute, echipa de rugby RC Bârlad a jucat în deplasare contra eternei rivale CS Politehnica Unirea Iași. Din păcate, rugbiștii bârldeni au pierdut, scorul final fiind de 20 – 14 în favoarea echipei ieșene. Meciul s-a jucat duminică, 7 iunie, de la ora 11, pe Stadionul ”Tepro” din Iași.

”Chiar dacă rezultatul final e cel care se vede, totuși meciul a fost echilibrat și viu disputat. Băieții au luptat, au muncit mult și au dat dovadă de devotament. Din păcate, de această dată, soarta a făcut ca balanța să se încline în favoarea lor”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Este a doua oară în actuala ediție a campionatului Diviziei Naționale de Seniori când cele două formații se întâlnesc. Prima confruntare a avut loc chiar în prima etapă a competiției, atunci RC Bârlad reușind să se impună cu scorul de 17 – 11.

de Răzvan CĂLIN La sfărșitul săptămânii trecute, echipa de rugby RC Bârlad a jucat în deplasare contra eternei rivale CS Politehnica Unirea Iași. Din păcate, rugbiștii bârldeni au pierdut, scorul final fiind de 20 - 14 în favoarea echipei ieșene. Meciul s-a jucat duminică, 7 iunie, de la ora 11, pe Stadionul ”Tepro” din Iași. ”Chiar dacă rezultatul final e cel care se vede, totuși meciul a fost echilibrat și viu disputat. Băieții au luptat, au muncit mult și au dat dovadă de devotament. Din păcate, de această dată, soarta a făcut ca balanța să se încline în favoarea lor”,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: