Home / Social / Incendiu la un depozit de legume-fructe

Incendiu la un depozit de legume-fructe

de Roxana NĂSTASĂ

Marți seara, în Vaslui a izbucnit un incendiu la un depozit de legume fructe. Pompierii au inetrvenit pentru stingerea focului înainte însă ca acesta să distrugă 80 de metri pătrați de panouri, ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului.
„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la un depozit de legume fructe confecționat din panouri tip sandwich cu pericol de propagare la depozitele și autovehiculele aflate în apropiere.
Flăcările au distrus aproximativ 80 m2 de panouri tip sandwich, diverse ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. Incendiul a izbucnit datorită unui scurtcircuit electric la un conductor electric defect”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Marți seara, în Vaslui a izbucnit un incendiu la un depozit de legume fructe. Pompierii au inetrvenit pentru stingerea focului înainte însă ca acesta să distrugă 80 de metri pătrați de panouri, ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. „La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la un depozit de legume fructe confecționat din panouri tip sandwich cu pericol de propagare la depozitele și autovehiculele aflate în apropiere. Flăcările au distrus aproximativ 80 m2 de panouri tip sandwich, diverse ambalaje din lemn și carton și instalația electrică a depozitului. Incendiul a izbucnit datorită unui scurtcircuit…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: