Home » Sport » Canicula îi fugărește pe rugbiștii bârlădeni la munte!

Canicula îi fugărește pe rugbiștii bârlădeni la munte!

de Răzvan CĂLIN

Săptămâna viitoare, jucătorii de la RC Bârlad vor pleca la Predeal pentru a efectua un stagiu de pregătire centralizată.

Valul de caniculă care a topit în ultimele zile și meleagurile noastre i-a forțat pe oficialii RC Bârlad să ia măsuri. Cum antrenamentele la temperaturi atât de ridicate nu sunt prea indicate (și nici nu prea au efectul scontat), s-a decis ca de săptămâna viitoare (27 iulie – 2 august) antrenamentele să se deruleze într-o stațiune montană, respectiv Predeal.

”Oricum, trebuia să efectuăm un stagiu de pregătire centralizată pentru că așa obișnuim în fiecare an înainte de a se relua sezonul competițional. Cum nici antrenamentele pe căldura asta insuportabilă nu se pot derula așa cum trebuie, am decis să mergem pentru o săptămână în cantonament la Predeal. Acolo, cel puțin din punctul de vedere al temperaturilor, lucrurile stau mult mai bine. Apoi, suntem într-o stațiune montană, la înălțime, iar un sttagiu de pregătire în atare condiții este binevenit oricând. Vrem să profităm de ocazie și să lucrăm un pic mai mult la capitolul pregătire fizică, fără a neglija însă și celelalte aspecte ale antrenamentului unei echipe de rugby”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

La întoarcere din cantonament, RC Bârlad va disputa un meci de pregătire în deplasare cu RC Buzău.

de Răzvan CĂLIN Săptămâna viitoare, jucătorii de la RC Bârlad vor pleca la Predeal pentru a efectua un stagiu de pregătire centralizată. Valul de caniculă care a topit în ultimele zile și meleagurile noastre i-a forțat pe oficialii RC Bârlad să ia măsuri. Cum antrenamentele la temperaturi atât de ridicate nu sunt prea indicate (și nici nu prea au efectul scontat), s-a decis ca de săptămâna viitoare (27 iulie - 2 august) antrenamentele să se deruleze într-o stațiune montană, respectiv Predeal. ”Oricum, trebuia să efectuăm un stagiu de pregătire centralizată pentru că așa obișnuim în fiecare an înainte de a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: