Home » Monden » Și-a dat demisia înainte de Sărbători! Adevărul gol-goluț despre plecarea Adelinei Pestrițu de la Kanal D

Și-a dat demisia înainte de Sărbători! Adevărul gol-goluț despre plecarea Adelinei Pestrițu de la Kanal D

Adelina Pestrițu, colega lui Mădălin Ionescu la “Wowbiz”, a creat o situație fără precedent în televiziunea din România, evident, cu aportul foștilor ei șefi. A decis să plece, ei au sperat că se va răzgândi și de aici… neprevăzutul. 

Potrivit surselor din echipa postului turcesc, Adelina Pestrițu a știut că nu mai vrea să continue show-ul nocturn de la Kanal D încă de anul trecut, motiv pentru care, după încheierea sezonului, înainte de Sărbători, și-a prezentat demisia.

Se pare că directorii turci i-ar fi primit-o cu un zâmbet în colțul gurii, nepunând prea mult preț pe argumentele de genul “am obosit”, “vreau să fac altceva”… În consecință, ar fi ales să nu ia act de ea și să-i dea Adelinei un răgaz să se răzgândească.

Dar, după cum au arătat evenimentele ulterioare, Adelina era hotărâtă și nu avea de gând să-și schimbe decizia. Așadar, povestesc sursele noastre, s-a dat drumul la promo- uri (unele vechi) pentru anunțarea revenirii emisiunii în grilă după Anul Nou și toată lumea și-a văzut de petrecerile de Sărbători, urmând ca, pe 4 ianuarie, să se reîntâlnească la redacție.

A renunțat la 5.000 de euro

Când, ce să vezi?! Adelina a spus “pas” și nu s-a prezentat la ședința de sumar, în ciuda faptului că șefii ei erau aproape siguri că formatul nu va suferi nici o modificare. “Dacă venea la muncă, ea prezenta acum «Wowbiz»”, ne-a confirmat o persoană din preajma conducerii postului. Dar n-a venit și emisiunea a fost susținută de Mădălin, singur.

A doua zi, când toată lumea s-a convins că Adelina a renunțat la salariul de aproximativ 5.000 de euro, cât se vehiculează că ar fi câștigat, pentru proiectele personale, Andreea Mantea a fost convocată de urgență pentru preluarea responsabilităților ei și, se pare, ar fi intrat în pâine cu contractul nesemnat, din cauza timpului prea scurt.

Toată această situație și păstrarea misterului asupra identității noii prezentatoare până la ora intrării în emisie au propulsat ediția de marți seară a “Wowbiz” pe locul 1 în topul audiențelor.

Sursa; libertatea.ro

Adelina Pestrițu, colega lui Mădălin Ionescu la “Wowbiz”, a creat o situație fără precedent în televiziunea din România, evident, cu aportul foștilor ei șefi. A decis să plece, ei au sperat că se va răzgândi și de aici... neprevăzutul.  Potrivit surselor din echipa postului turcesc, Adelina Pestrițu a știut că nu mai vrea să continue show-ul nocturn de la Kanal D încă de anul trecut, motiv pentru care, după încheierea sezonului, înainte de Sărbători, și-a prezentat demisia. Se pare că directorii turci i-ar fi primit-o cu un zâmbet în colțul gurii, nepunând prea mult preț pe argumentele de genul “am…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile