Home » Social » Groaznic – Mușcat de penis în timp ce urina!

Groaznic – Mușcat de penis în timp ce urina!

* Un adolescent de 17 ani din comuna Gherghești a ajuns la Urgențe după ce a fost mușcat  în timp ce se ușura pe marginea unui drum, de un animal pe care nu l-a putut vedea din cauza întunericului. Viața tânărului este acum în pericol, din cauză că a fugit din spital înainte de a i se administra vaccinul antirabic.

Caz incredibil petrecut luni noaptea în comuna Gherghești: un băiat în vârstă de 17 ani a fost atacat de o lighioană care l-a mușcat de penis în timp ce se urina.
Totul s-a petrecut în jurul orei 24, în timp ce tânărul se deplasa pe un drum din satul Soci, localitatea sa de domiciliu. La un moment dat, el s-a oprit pentru a urina și și-a ales drept loc pentru a se ușura un loc de pe marginea drumului. Nici prin cap nu i-a trecut că o simplă nevoie fiziologică avea să-l coste scump. Băiatul le-a povestit medicilor că, în timp ce își golea vezica, din boscheții de pe marginea drumului a țâșnit o lighioană care a sărit direct pe el și l-a mușcat de penis. Adolescentul nu a putut să-și dea seama dacă a fost atacat de un câine sau de altă lighioană sălbatică, din cauză că afară era foarte întuneric, iar atacul a fost fulgerător. Animalul a sărit brusc din tufișuri, a mușcat, după care a dispărut în noapte la fel de fulgerător cum a și atacat.

Înnebunit de durere, adolescentul a mai apucat, totuși, să apeleze 112 și să ceară ajutorul unei ambulanțe. În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul de urgență “Elena Beldiman” din Bârlad. Ajuns aici, el a fost preluat de medicii de la Compartimentul Primire Urgențe, care, ulterior, au recomandat ca băiatul să fie supus unui tratament antirabic, așa cum se impune în astfel de situații. Însă, culmea este că adolescentul a dispărut în căteva minute din spital. Când medicii au vrut să-l trimită pe băiat la Secția de Boli Infecțioase, au constatat că acesta pur și simplu fugise din spital.
gheorghiu_adrian“Adolescentul a fost adus la spital de ambulanță în jurul orei 1.30 cu plăgi peniene post mușcătură de animal necunoscut. Trebuia luat în evidență pentru vaccin antirabic, trebuia să urmeze tratamentul de rigoare, dar nu a făcut nimic din toate acestea pentru că a fugit din spital”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.
Medicii bărlădeni atrag atenția că adolescentul nu realizează la ce riscuri se expune prin refuzul său de a urma tratamentul antirabic. Poate oricând să-și piardă chiar viața, căci rabia, odată declanșată, nu poate fi tratată și se soldează cu decesul bolnavului. Prin urmare, tânărul este așteptat să revină la spitalul din Bârlad pentru a fi tratat și astfel să scape de orice pericol. O posibilă explicație pentru fuga adolescentului din spital este că tocmai pe 2 februarie își sărbătorește ziua de naștere, împlinind 17 ani. Probabil preferă să chefuiască mai întâi cu prietenii și abia apoi să meargă la spital.

About Simona Vasile

2 comments

  1. Toate se intampla in judetul Vaslui

  2. Bai ma lasi…? D-zeu sa ma ierte, nu cunosc baiatul, dar prea e cusuta cu ata alba… Pe mine ma duce gandul la un sex oral nereusit…