Home » Social » Sfârșitul groaznic al unul tânăr strivit în bătaie și aruncat într-o râpă de un recidivist periculos, spaima satului

Sfârșitul groaznic al unul tânăr strivit în bătaie și aruncat într-o râpă de un recidivist periculos, spaima satului

de Daniel MICU

 

Crima înfiorătoare in localitatea Bunesti Averesti. Un tanar de 32 de ani a murit  sub o ploaie de lovituri, iar principalul vinovat este un fost puscarias, Benu Moisanu, caruia tot satul ii stie de frica. Sambata, Ionuț Rusu a muncit cot la cot cu agresorul. Au plecat împreună cu caruta spre sat, insa doar unul dintre ei a ajuns. Victima a fost descoperita fara viata intr-o râpă.

Cu un tupeu incredibil, Moisanu a anuntat la 112 ca Rusu ar fi cazut din caruta si nu si a dat seama de asta, iar starea lui e grava. A incercat sa isi ascunda fapta, insa legiștii au constatat la necropsie ca omul fusese batut mar.

„Il credem in stare de orice pe Moisanu. Este foarte agresiv. Nu stim ce avea de impartit cu Ionut, un tanar muncitor, care nu a facut rau la nimeni. Daca nu il batea pe el, ii bătea pe parintii acestuia. Nu te puteai baga, ne era teama de el. Sa il tina la puscarie tot restul vietii, sa nu se mai intoarca in sat. Acolo sa ii putrezeasca oasele”, a spus Gheorghe Obreja, localnic.

Benu Moisanu a fost incatusat, desi a incercat din rasputeri sa scape de lege. Din primele cercetari, se pare ca dupa ce si lovit consateanul cu pumnii si picioarele, si-a aruncat victima intr-o rapa, apoi a plecat linistit. Pe drumul catre casa a croit in minte intregul scenariu. Le a spus polițiștilor ca dupa ce a descarcat fanul si a dat seama ca Rusu nu e in caruta, s-a intors si l-a gasit inconstient.

Ieri, magistratii vasluieni au decis ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Intre timp, ancheta continua, urmand a se stabili exact imprejurarile in care s-a petrecut teribila crima.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: