Home » Sport » RC Bârlad a terminat pe locul trei turneul de la Năvodari, în cadrul primei etape a CN Rugby 7 al echipelor din DNS

RC Bârlad a terminat pe locul trei turneul de la Năvodari, în cadrul primei etape a CN Rugby 7 al echipelor din DNS

Rugby Club Bârlad a reușit să cucerească bronzul la Năvodari după ce a învins CS Știința Petroșani, cu 21 – 7. Bârlădenii s-au clasat pe locul trei în cadrul primei etape a CN Rugby 7 al echipelor din DNS. RC Bârlad a pierdut în grupe disputa cu formația CNOT, scor 12 – 28 pe teren dar i-a fost atribuit un succes cu 5 – 0 pentru că adversara a participat la turneu fără să puncteze. Bârlădenii au mai fost învinși de CS Năvodari, cea care avea să devină campioană, cu 7 – 24. Prima etapă a competiției a fost câștigată de gazda primului turneu, care a trecut în finală de RCM Galați cu 22-19. Finala etapei inaugurale dintre CS Năvodari și RCM Galați a fost echilibrată, cu răsturnări de scor. Dacă la pauză a fost egalitate, în partea secundă CS Năvodari s-a distanțat la 15-5, însă gălățenii au revenit și au preluat conducerea 19-15. Aceștia păreau că și-au adjudecat victoria, însă din cauza unei greșeli personale a unuia dintre jucătorii Galațiului, arbitrul a dat lovitură de pedeapsă pentru constănțeni.

La competiție au participat șase echipe: CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RCM Galați, RC Bârlad, CSUAV Arad și Centrul Național Olimpic de Tineret pentru rugby în 7, echipă care nu punctează în clasament și va ocupa locul 6 la fiecare etapă, indiferent de rezultat. Echipele au fost împărțite în două grupe, sistemul de joc fiind fiecare cu fiecare în grupe, după care s-a făcut un clasament intermediar, urmat apoi de jocurile finale.

Rezultate:

RCM Galați – CSUAV Arad 12-7

RC Bârlad – CNOT 5-0 (12-28 rezultat pe teren)

RCM Galați – CS Știința Petroșani 14-12

CS Năvodari – RC Bârlad 24-7

CS Știința Petroșani – CSUAV Arad 31-7

CS Năvodari – CNOT 5-0 (23-26 pe teren)

Meci pentru locurile 5-6: CSUAV Arad – CNOT 5-0 (5-33 pe teren)

Meci pentru locurile 3-4: RC Bârlad – CS Știința Petroșani 21-7

Meci pentru locurile 1-2: CS Năvodari – RCM Galați 22-19

Următoarea etapă a CN Rugby 7 va fi la Petroșani pe 20 august. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: