Home / Sanatate / Ultima ora: Un bărbat din Negrești, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă!

Ultima ora: Un bărbat din Negrești, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Negrești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 17, în localitatea Negrești. Din primele informații care ne-au parvenit, se pare că bărbatul fusese tocmit de un localnic să efectueze niște lucrări de reparații la o casă. La un moment dat, schela care fusese amplasată lângă clădire și pe care se afla bărbatul a cedat brusc și s-a prăbușit.

”În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la coapsa dreaptă de un element metalic al gardului din apropiere. Astfel s-a rănit destul de serios la coapsă, având o plagă mare, cu ruptură de țesut moale, inclusiv mușchiul. A fost preluat de o un echipaj de al nostru care i-a acordat primele îngrijiri, după care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Omul a povestit că era angajat cu ziua și că fusese tocmit de un om să execute o lucrare la domiciliul acestuia”, ne-a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Pe fir au intrat și polițiștii care în prezent efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acest incident și dacă este vorba sau nu despre un accident de muncă. (Răzvan CĂLIN)

About Simona Vasile

x

Check Also

Județul nostru, controlat de Organizația Mondială pentru Sănătatea Animală din cauza focarelor de pestă porcină africană

Județul Vaslui va fi verificat, ...

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: