Home / Sanatate / La un pas de a rămâne fără organele genitale, după ce a fost mușcat de câinele mamei sale

La un pas de a rămâne fără organele genitale, după ce a fost mușcat de câinele mamei sale

Un bărbat de 58 de ani din Șuletea a trecut printr-o întâmplare care i-ar fi putut marca tot restul vieții. Câinele din curtea mamei sale l-a atacat, producându-i o plagă destul de profundă la ambele testicule.

Pacientul se află acum internat la secția Chirurgie, însă, deja dă semne că ar dori să plece, pe propria răspundere. Bărbatul, care este cunoscut ca un consumator înrăit de alcool, a fost diagnosticat cu o plagă mușcată scrotală, cu hernierea ambelor testicule și lipsă de substanță tegumentară. La blocul operator i s-a făcut excizia și sutura plăgii profunde.

Medicul Octavian Marcu, cel care l-a operat, i-a salvat omului organele genitale, așa că bărbatul se va putea bucura în continuare de o viață normală, dacă va mai renunța la păhărel. Persoane din anturajul acestuia au declarat că bărbatul era destul de „afumat” și că din cauza aburilor alcoolului emanați de acesta, câinele din curtea mamei sale l-a atacat.

Tot în week-end-ul trecut, au apelat la CPU din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” alte trei persoane mușcate de câini. Un bărbat din Băcani a fost mușcat la mână și în zona coapselor, altul din Bârlad a fost mușcat de gambă, iar altul din localitatea Glăvănești a ajuns de urgentă la spital cu o plagă mușcată profundă la brațul stâng. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: