Home » Social » Două accidente cu cinci victime

Două accidente cu cinci victime

În doar 24 de ore, la Bârlad s-au produs două accidente de circulație din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a neatenției în conducere. Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgență Bârlad.

În ziua de 12 ianuarie, pe DJ 243, pe raza comunei Pogana, pe un sector de drum situat în afara localității, s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule. Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit primele date cu privire la producerea accidentului.

Daniel I., în vârstă de 26 ani, din municipiul Bârlad a condus un autovehicul pe DJ 243, iar într-o curbă la dreapta, din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de Doina B., în vârstă de 54 ani, din municipiul Galați.

La Spitalul municipal de Urgență Bârlad au fost transportate patru persoane aflate în al doilea autovehicul: Doina B. diagnosticată cu „fractură umăr”, Andra S., de 20 ani, din comuna Zorleni, diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral”, Viorica S., de 56 ani, din comuna Zorleni, diagnosticată cu „contuzie gambă și echimoze” și un copil în vârstă de patru ani, din comuna Zorleni, diagnosticat cu „contuzie gambă și contuzie buză inferioară”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au arătat că nu au consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii Biroului Rutier Bârlad efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un al doilea accident de circulație s-a produs în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, pe strada Republicii, din municipiul Bârlad. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Bârlad a rezultat faptul că Ionuț B., în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Bârlad a condus un autoturism pe strada Republicii, din direcția Tecuci către Vaslui. Într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu un copac de pe scuarul care desparte sensurile de mers.Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticat cu „fractură deschisă frontal dreapta, hematom extradural”, fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Iași.

În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii Biroului Rutier Bârlad efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (R.N.)

În doar 24 de ore, la Bârlad s-au produs două accidente de circulație din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a neatenției în conducere. Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgență Bârlad. În ziua de 12 ianuarie, pe DJ 243, pe raza comunei Pogana, pe un sector de drum situat în afara localității, s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule. Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit primele date cu privire la producerea accidentului. Daniel I., în vârstă de 26 ani, din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. SOS POLITIA tinerii de pina in 30 ani un MARE PERICOL pe sosele!

%d blogeri au apreciat: