Home » National » Stampila nu mai este obligatorie pentru firme si persoane fizice

Stampila nu mai este obligatorie pentru firme si persoane fizice

Guvernul a decis miercuri eliminarea obligativitatii stampilei pentru persoane fizice si juridice de drept privat.

Actul normativ elimina obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile si alte documentele depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat, asa cum sunt definite in Codul civil, precum si de catre entitatile fara personalitate juridica, la institutii sau autoritati publice, cat si pe documentele sau alte inscrisuri emise intre aceste entitati sau persoane. Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea, conform regulilor aplicabile in prezent. Masura are scopul sa reduca birocratia si sa simplifice regulile administrative”, precizeaza Biroul de presa al Executivului.

Guvernul a aprobat miercuri ordonanta privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea si completarea unor acte normative.

Sursa; incont.stirileprotv.ro

Guvernul a decis miercuri eliminarea obligativitatii stampilei pentru persoane fizice si juridice de drept privat. Actul normativ elimina obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile si alte documentele depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat, asa cum sunt definite in Codul civil, precum si de catre entitatile fara personalitate juridica, la institutii sau autoritati publice, cat si pe documentele sau alte inscrisuri emise intre aceste entitati sau persoane. Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea, conform regulilor aplicabile in prezent. Masura are scopul sa reduca…

Review Overview

About Mihai Vasile