Home » Invatamant » Un singur candidat pentru șefia ISJ

Un singur candidat pentru șefia ISJ

de Roxana NĂSTASĂ

Pentru a doua oară, Ministerul Educației și Cercetării Științifice organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Și de această dată, la fel ca și la primul concurs, Gabriela Plăcintă, actuala ocupantă a funcției, este singurul candidat înscris pentru post. La primul concurs, Gabriela Plăcintă s-a retras din motive personale, în timpul probei scrise, asta după ce, n-ar fi obținut cu mult peste nota 4.
Contactată telefonic pentru a prezenta un punct de vedere legat de așteptările pe care le are cu privire la concurs, Gabriela Plăcintă nu a fost de găsit.
Concursul va avea loc la București, la sediul Ministerului Educației, în perioada 27 iulie-7 august.

de Roxana NĂSTASĂ Pentru a doua oară, Ministerul Educației și Cercetării Științifice organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Și de această dată, la fel ca și la primul concurs, Gabriela Plăcintă, actuala ocupantă a funcției, este singurul candidat înscris pentru post. La primul concurs, Gabriela Plăcintă s-a retras din motive personale, în timpul probei scrise, asta după ce, n-ar fi obținut cu mult peste nota 4. Contactată telefonic pentru a prezenta un punct de vedere legat de așteptările pe care le are cu privire la concurs, Gabriela Plăcintă nu a fost de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Aceasta profesoara, Gabriela Placinta, face parte dintre oamenii care vor neaparat sa fie sefi. Ea nu pleaca de la ideea de a vrea sa faca ceva bun pentru invatamantul vasluian. Ar trebui sa o intrebati cu ce a contribuit la bunul mers al scolilor din judet. „Cu nimic”. A stiut sa puna in functii de directori pe toti lingaii „geografi” si „sportivi”, niste pamblicari fara autoritate care au „frecat menta” pana in prezent si acum se vor sefi. Sunt convins ca nu va promova, nici de data aceasta, examenul puntru sefia ISJ Vaslui, asta daca, nu cumva, se intervine politic. Sper ca nu.

%d blogeri au apreciat: