Home » Administratie » Investițiile dau roade. Prețurile la terenuri și locuințe în zona Ivănești au început să crească

Investițiile dau roade. Prețurile la terenuri și locuințe în zona Ivănești au început să crească

Comuna Ivănești este una din comunitățile județului Vaslui care s-a dezvoltat constant în ultimii ani. Un indicator în acest sens este creșterea prețurilor la terenurile și locuințele din zonă. Vasile Novac, primarul comunei Ivănești, a spus că a avut discuții cu funcționarii din primărie și se constată o creștere a prețurilor în comparație cu alte comune din județ.

„Eu cred că acesta e un lucru bun nu pentru cei care cumpără, dar pentru zonă e un lucru bun. Aceasta înseamnă că noi am făcut investiții în comună, că terminăm investițiile și cred că potențialul zonei va crește foarte mult. Noi vom derula programul de investiții ca și până acum și sperăm să modernizăm comuna acesta fiind, practic, dezideratul nostru”, a spus Vasile Novac.

La intrarea în comuna Ivănești este în construcție, în prezent, o fermă de creștere a puilor în sistem ecologic, urmând ca în zonă să fie construită o altă fermă pentru găini de reproducție.

De asemenea, în comuna Ivănești sunt active la această dată nu mai puțin de 9 proiecte de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. Vasile Novac a precizat că obiectivele sunt executate de constructori serioși, iar ritmul de realizare a lucrărilor este la capacitate maximă.

„În luna aprilie a acestui an am început prin PNDL reabilitare a patru poduri, valoarea investiției fiind de 3,6 milioane de lei. De asemenea, Școala de la Ursoaia este realizată într-un procent de 90% și avem speranța că, în toamnă, elevii să poată ajunge într-o locație nouă”, a spus Vasile Novac.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut