Home » Local » Doi bărbați zdrobiți de un tractor care s-a răsturnat peste ei!

Doi bărbați zdrobiți de un tractor care s-a răsturnat peste ei!

Incident sângeros în satul Tupilați, comuna Găgești, unde doi bărbați au fost răniți grav după ce tractorul pe care tocmai îl reparau a căzut peste ei. Ambele victime au 50 de ani și puțin a lipsit ca aceștia să nu fie uciși pe loc. Evenimentul a avut loc pe la orele amiezei, când cei doi tocmai încercau să repare un tractor. La un moment dat, utilajul s-a prăbușit peste ei.

”Au fost trimise două ambulanțe B2, una din Murgeni și una din Huși. Ambele victime erau conștiente și stabile hemodinamic și respirator. O victimă a fost diagnosticată cu traumatism craniocerebral și a fost preluată o ambulanță din Murgeni, iar celălalt bărbat a suferit un traumatism toraco-abdominal și de membre, fiind preluat de o ambulanță din Huși”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Ulterior, însă, bărbatul diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral a fost transportat direct la helioportul din Vaslui pentru a fi transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

 

 

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: