Home » Administratie » Reabilitarea Grădiniței nr. 5 Bârlad devine realitate: a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor!

Reabilitarea Grădiniței nr. 5 Bârlad devine realitate: a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor!

Marți, 11 mai, la sediul Primăriei Municipiului Bârlad a fost semnat Contractul de achiziții publice de lucrări pentru obiectivul „Construire și dotare corp nou pentru Grădinița cu program prelungit nr. 5 „Clopoțel”. Documentul a fost semnat și parafat de primarul Dumitru Boroș și reprezentantul SC Nomis 2003 SRL Galați, firmă care împreună cu SC KTZ Edil International SRL formează asocierea ce a câștigat licitația pentru execuția acestei lucrări.
Conform proiectului, va fi construit un corp nou de clădire, ce va avea regimul de înățime P+E (parter+etaj), cu o suprafață totală de 974.43 metri pătrați. Noua clădire va conține șase săli de grupă, o sală multifuncțioală, un cabinet medical, bucătărie și alte spații conexe. De asemeni, vor fi asigurate toate dotările necesare, inclusiv un loc de joacă exterior ce va corespunde standardelor în domeniu. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 3,5 milioane lei, sumă asigurată din fonduri europene. Termenul de execuție al obiectivului este de 20 de luni din momentul demarării lucrărilor.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: