Home » Local » Maraton de vaccinare în perioada 15-16 mai 2021 în municipiul Vaslui și orașul Negrești

Maraton de vaccinare în perioada 15-16 mai 2021 în municipiul Vaslui și orașul Negrești

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui anunţă că în perioada 15-16 mai 2021, în intervalul orar 9.00 – 21.00 se desfăşoară Maratonul de vaccinare anti COVID-19. În municipiul Vaslui, acțiunea se desfășoară în locaţia amenajată la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” (cu 3 fluxuri) şi în Negreşti. în locaţia amenajată la Sala de Sport (cu 2 fluxuri).

„Prin această acțiune venim în sprijinul populației. Așteptăm ca cetățenii să se alăture acestei campanii de vaccinare. Le mulțumim medicilor că se implică în acest maraton, cu sprijinul cărora am organizat această activitate. Rugămintea noastră este de a veni la vaccinare toată populația eligibilă, pentru ca numărul de infectări să continue să scadă și să revenim la normalitate”, a precizat Mihaela Vlada, directorul DSP Vaslui.

Vaccinarea rămâne soluţia sigură şi eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneşte experţi la nivel european. Recomandăm raportarea oricărei reacţii adverse suspectate atât de către profesionişti cât şi de către cetăţeni.

Activitatea este organizată de DSP Vaslui cu sprijinul Instituţiei Prefectului-Judeţului Vaslui. Consiliului Judeţean Vaslui. Primăriei Municipiului Vaslui. Primăriei Oraşului Negreşti şi a Colegiului Medicilor Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut