Home » Local » Un hoț cu tupeu de … ”Cascadorii Râsului”!

Un hoț cu tupeu de … ”Cascadorii Râsului”!

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Vaslui a devenit un candidat serios pentru titlul de ”Hoțul Anului”. Individul este căutat de autoritățile din Italia, unde trebuie să stea la răcoare vreo câțiva ani pentru că în urmă cu ceva timp s-a îndeletnicit cu niscaiva furtișaguri. Probabil că ar fi reușit să se mai bucure ceva timp de libertate dacă nu s-ar fi băgat singur în gura lupului. Nu știm dacă a fost vorba despre un acces de tupeu porcesc, ceva inconștiență sau prostie crasă, dar cert este că inidvidul și-a găsit de treabă fix pe la Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Senin și lipsit de orice fel de inhibiții, bărbatul s-a prezentat la ghișeul respectiv și a solicitat fix eliberarea unui certificat de cazier judiciar.

”În data de 12 mai a.c., ora 11.15, un polițist din cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a depistat un bărbat căutat de autoritățile judiciare din Italia. Bărbatul de 38 de ani s-a prezentat la ghișeul serviciului sus-menționat, solicitând eliberarea unui certificat de cazier judiciar, deși pe numele său era emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost condamnat de instanțele italiene la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Prompți, polițiștii vasluieni au răspuns cererii sale și l-au anunțat că este și ”fericitul” beneficiar al ”ofertei zilei”: o pereche de cătușe și o audiere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Urmează, cel mai probabil, să-și petreacă ”sejurul” de doi ani într-unul din ”resorturile penale” ale Italiei, timp berechet ca să-și dea seama că ”la vita e bella”, dar numai dacă nu ți-o faci cu mâna ta …

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: