Home » Administratie » Edilii Bârladului și spitalul local organizează o nouă etapă a ”Maratonului Vaccinării”!

Edilii Bârladului și spitalul local organizează o nouă etapă a ”Maratonului Vaccinării”!

La sfârșitul săptămânii în curs – mai exact, duminică, 30 mai, în intervalul orar 08-14 – Primăria Bârlad și Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” organizează o nouă etapă din ”Maratonul Vaccinării”. Dacă precendentele acțiuni s-au derulat pe platoul de la intrarea în Grădina Publică, de această dată municipalitatea a ales o locație mai centrală, respectiv strada Fagului, adică pe platoul din fața Halei Centrale a pieței agro-alimentare din oraș.

Pentru a atrage cât mai mulți oameni la această nouă rundă de vaccinare, Primăria Bârlad a făcut și un apel public în care se consemnează: ”Facem un apel la toți proprietarii de terase, restaurante, baruri, agenții economici (cum ar fi SC Rulmenți SA, SC Confecții SA, SC Vigotex SA, firme de construcții), culte religioase și factori de decizie din instituțiile publice locale să sprijine acțiunea, informându-și personalul și clientela asupra beneficiilor vaccinării. Prezentul apel vine în contextul în care doar un sprijin ferm și concertat din partea celor enumerați mai sus are preveni riscul de a se relua restricțiile de până acum, dar mai ales de a se reveni la o rată mai mare de infectare cu noul coronavirus”.

În același timp, municipalitatea bârlădeană reamintește că centrele permanente de vaccinare de pe raza orașului funcționează în continuare în locațiile deja cunoscute: Sala de sport a Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici”, Centrul de revitalizare corporală și loisir (fosta Baie Publică), Cinematograful ”Victoria” și cele două centre (P și P2) din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă ”General Alexandru Tell”.

About Razvan Calin