Home » Local » Suicid sau accident?

Suicid sau accident?

Marți, noaptea, în jurul orei 21.47, între satele Buhăiești și Rateșu Cuzei (comuna Rebricea), un bărbat a fost spulberat de un tren care circula pe relația București – Iași. Victima are 71 de ani, este din comuna ieșeană Tansa și, deocamdată, anchetatorii nu au reușit să afle de ce anume se afla omul în acea zonă. Din primele cercetări, se pare că bărbatul a fost observat de mecanicul locomotivei care a efectuat mai multe semnale acustice și luminoase, însă fără a obține o reacție din partea victimei. În consecință, omul a fost lovit în plin de locomotivă, impactul fiindu-i fatal.

”La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD de la Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui. Paramedicii au găsit o persoană lovită de tren, care din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

Polițiștii vasluieni au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii acestei tragedii. Anchetatorii iau în calcul atât varianta suicidului, cât și eventualitatea producerii unui accident fatal.

About Razvan Calin