Home » Business » Antreprenorii, parlamentarii și șefii județului vor discuta despre economia Vasluiului

Antreprenorii, parlamentarii și șefii județului vor discuta despre economia Vasluiului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui organizează vineri, 11 iunie 2021, o întâlnire a oamenilor de afaceri cu administraţia şi reprezentanţi ai legislativului. Întâlnirea va avea loc în cadrul evenimentului „Judeţul Vaslui- situaţia actuală şi perspective economice post-pandemie”.

„Dorim să punem pe masa decidenţilor propuneri ce decurg din activitatea operatorilor economici în actualul context epidemiologie şi să cunoaştem priorităţile de pe agenda de lucru a administraţiei în legătură cu activitatea economică a judeţului. Vom discuta şi vom supune dezbaterii propuneri de modificări legislative în domeniul economic şi ne vom informa cu privire la obiectivele strategiei de dezvoltare economică a judeţului în etapa de programare 2021-2027. De asemenea, se va face referire la facilităţile create la nivel local pentru stimularea afacerilor şi în privinţa principalelor proiecte de investiţii, in principal în domeniul infrastructurii şi al susţinerii activităţilor economice”, a precizat Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Practic, scopol acțiunii este de a prelua, sistematiza şi transmite autorităţilor competente semnalele venite din partea oamenilor de afaceri în legătură cu activităţile economice pe care le desfăşoară și

de a pune la dispoziţia decidenţilor instrumentele necesare pentru susţinerea unor proiecte legislative dedicate încurajării investiţiilor şi dezvoltării afacenlor. Totodată, se dorește creionarea unei agende de lucru pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă întreprinzătorii la momentul actual.

Pe lângă oamenii de afaceri, la reuniunea de lucru au fost invitaţi parlamentari de Vaslui, Prefectul și Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, primari de municipii, directori de servicii deconcentrate.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut