Home » Local » Bătrân din Brașov, jefuit în Gara Vaslui!

Bătrân din Brașov, jefuit în Gara Vaslui!

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Brașov, venit în vizită la Vaslui, a avut parte de o experiență neplăcută: ziua în amiaza mare, a fost jefuit chiar în timp ce se afla pe peronul Stației CFR Vaslui. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, 29 mai, în jurul orei 15.30.

”Polițiștii vasluieni au fost sesizați de victimă, care le-a povestit faptul că, în timp ce se afla în stația CFR Vaslui, autori necunoscuți l-au deposedat de un rucsac în care avea suma de aproximativ 5.000 lei, documente de identitate și bunuri personale. În temeiul sesizării, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui au procedat la efectuarea de activități specifice, reușind să identifice prezumtivul autor al infracțiunii – un bărbat de 62 de ani, din Vaslui -, în zona centrală a municipiului Vaslui. Totodată, polițiștii au recuperat integral prejudiciul cauzat, bunurile și suma de bani fiind restituite persoanei vătămate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: