Home » Local » Arcăleanu va contestă rezultatul alegerile din PNL Vaslui. Doar comuniștii mai organizau astfel de alegeri!

Arcăleanu va contestă rezultatul alegerile din PNL Vaslui. Doar comuniștii mai organizau astfel de alegeri!

Imediat după anunțarea rezultatelor finale pentru președinția organizației județene a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu a organizat o conferință de presă. Acesta a spus că a fost o seară neagră pentru liberalii vasluieni și a fost imperios necesar să își spună punctul de vedere.

„Am analizat bine. A fost un proces electoral fraudat în totalitate. Este inimaginabil ce s-a întâmplat”, a spus Arcăleanu.

Liberalul a subliniat că faptele grupării Nelu Tătaru vor fi o pată neagră pentru PNL Vaslui, acuzând faptul că buletinele de vot au fost puse în mapele de prezentare cu moțiunea lui Nelu Tătaru.

„Nu avem nicio garanție că voturile nu au fost fraudate. Această fraudă care s-a întâmplat astăzi la Comitetul de Coordonare a PNL Vaslui este grav că a fost girată de Premierul României. Ce sa întâmplat la acest eveniment PNL a depășit orice limită. Doar pe timpul comuniștilor se mai întâmplau așa lucruri. Ce a făcut Nelu Tătaru este strigător la cer”, a mai spus Arcăleanu.

Liberalul a continuat pe același ton:

„Nelu Tătaru a umilit organizația, doar pentru a rămâne în scaun, își dorește cu ardoare să aibă o funcție la București. Vă anunț că voi contesta aceste alegeri în conformitate cu statutul PNL. Zilele viitoare vor fi zile de foc. Conducerea națională știe ce s-a întâmplat la Vaslui. Așteptăm ca în final Curtea de Arbitraj să facă dreptate”, a încheiat Arcăleanu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut