Home » Local » Un lituanian urmărit internațional, prins în PTF Albița!

Un lituanian urmărit internațional, prins în PTF Albița!

Miercuri seara, polițiștii de frontieră care activează în PTF (Punctul de Trecere a Frontierei) Albița au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Lituania, care era dat în urmărire internațională.

”În ziua de 07 iulie a.c, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un microbuz, S.K., cu cetățenie lituaniană, în vârstă de 35 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă emisă de către autorităţile din Lituania, la data de 05.07.2021, cu mențiunea căutat în vederea arestării, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de
infracţiuni în sfera economică”, a declarat comisarul – șef Mihaela Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași.

Individul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

About Razvan Calin