Home » Local » A fost recepționată pistă de alergare de la Stadionul Municipal Vaslui

A fost recepționată pistă de alergare de la Stadionul Municipal Vaslui

Astăzi, 21 iulie 2021, au fost recepționate lucrările la obiectivul de investiții „Pistă de alergare la Stadionul Municipal Vaslui”, proiect finanțat din bugetul local, cu o valoare totală de 1.023.613,75 lei fără TVA.

Lucrările au constat înreabilitarea pistei de alergare (2724 mp) și realizarea infrastructurii sectorului de sărituri (137 mp pista de sărituri), realizarea rețelei de evacuare ape meteorice și crearea unei rețele de canale de evacuare perimetrale pistei de atletism.

Echipa de recepție a lucrărilor a fost completată de prezența primarului municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl, și a viceprimarilor, ing. Lucian Braniște și prof. Cătălin Mîndru.

Am propus și am început acest proiect cu o idee: pista de alergare a Stadionului Municipal să ofere condiții optime atât sportivilor din municipiu, cât și cetățenilor care o foloseau pentru sportul de masă. Iată că avem acum un amplasament de excepție, realizat cu materiale de calitate superioară, de care vor beneficia elevii, sportivii și locuitorii municipiului. Mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea obiectivului și îmi face plăcere să îi anunț că în curând vasluienii vor putea reveni la practicarea activității fizice pe pista de alergare. Firește, avem convingerea că interesul pentru acest sport va fi dublat de folosirea corespunzătoare a noii piste și de păstrarea în condiții cât mai bune a investiției, în folosul tuturor”, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

 

About Ciobanu Danut