Home » Local » Scandalagiu ”potolit” de polițiști!

Scandalagiu ”potolit” de polițiști!

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna vasluiană Hoceni, a intrat în atenția polițiștilor după ce a comis mai multe infracțiuni de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și ultraj contra bunelor moravuri. Cazul a fost anchetat și instrumentat de polițiștii Secției de Poliție Nr. 4 Huși.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, în data de 17 mai 2021, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei persoane în vârstă de 59 de ani din satul Deleni, comuna Hoceni, județ Vaslui. De asemenea, în data de 18 iulie 2021, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui femei în vârstă de 25 de ani, ocazie cu care ar fi spart main multe geamuri, ar fi adresat amenințări la adresa acesteia și ar fi distrus o porțiune din gardul despărțitor al locuințelor. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 19 iulie a.c., poliţiştii hușeni l-au reținut pe bărbatul de 52 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Ulterior, scandalagiul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a individului.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: