Home » Local » Trei minori au tâlhărit o bătrână de 86 de ani!

Trei minori au tâlhărit o bătrână de 86 de ani!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reușit să dea de urma a trei minori care sunt acuzați că ar fi tâlhărit o femeie în vârstă de 86 de ani. Suspecții au vârste cuprinse între 13 și 16 ani și sunt din comuna Băcani.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 07 iunie 2021, o persoană necunoscută, de sex masculin, însotiță de alte două persoane tot de sex masculin, ar fi deposedat, prin violență, o femeie în vârstă de
86 de ani, de bunuri de valoare pe care aceasta le avea asupra sa. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 20 iulie a.c., poliţiştii bârlădeni i-au identificat pe cei 3 minori, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani. Unul din aceștia a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi (21 iulie, n.r.), acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării măsurii arestării preventive”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: