Home » Administratie » Primarul Boroș îndeamnă bârlădenii să se vaccineze anti-COVID în număr cât mai mare!

Primarul Boroș îndeamnă bârlădenii să se vaccineze anti-COVID în număr cât mai mare!

Deși trecem printr-o perioadă de ”relaxare” pandemică, totuși primarul Bârladului – Dumitru Boroș – a ținut să facă un nou apel către populație în materie de vaccinare anti-COVID. Într-o conferință de presă susținută duminică (25 iulie), edilul – șef al Bârladului a atras atenția că pentru a preveni apariția unui val de îmbolnăviri este necesar ca măcar jumătate din populația orașului să fie imunizată.

”Conform unei situații întocmite, la 12 iulie 2021 procentul de persoane vaccinate la nivelul Bârladului era de 22,36%, ceea ce ne situa pe primul loc în județ. Însă, avem nevoie ca măcar 50% din populație să fie imunizată pentru a preîntâmpina apariția unui nou val de îmbolnăviri cu COVID din toamnă. Și eu m-am vaccinat și nu mi s-a întâmplat nimic rău! Oamenii trebuie să înțeleagă că vaccinul este cea mai bună armă de luptă împotriva acestei pandemii așa încât mă văd nevoit să fac un nou apel către oameni pentru a veni în număr cât mai mare ca să se imunizeze. La rândul dumneavoastră, mass-media, trebuie să fiți din nou alături de noi, așa cum ați făcut-o și până acum și să faceți apel către oameni să înțeleagă că trebuie să se vaccineze dacă vrem să nu mai trăim momentele extrem de dificile prin care am trecut nu cu mult timp în urmă”, a spus primarul Boroș.

La nivelul Bârladului, cele trei centre de vaccinare funcționează după programul următor: două centre de vaccinare în sala de sport a Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici”  (un centru Pfizer și unul Johnson&Johnson) vor funcționa în intervalul orar 8 14; Centrul de vaccinare de la Centrul de revitalizare corporală și loisir (fosta Baie Publică), același program, respectiv 8 – 14.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: