Home » Local » Tot ce trebuie să știți despre Huawei P Smart 2021

Tot ce trebuie să știți despre Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 este un telefon mid-range care vă va atrage atenția cu ecranul său mare, camera de calitate și o tonă de caracteristici interesante. În plus, trebuie să menționăm bateria mare cu o capacitate de 5000 mAh, memoria internă de 128GB și un mini jack pentru căști. În acest context, absența serviciilor Google nu pare prea evidentă.

Design

Huawei P Smart deține caracteristicile vizuale ale multor smartphone-uri care au ieșit pe piață în 2020. Are un ecran mare, cu un cadru subțire, partea din spate a dispozitivului este oglindită cu colțuri teșite, iar în colț vedem un bloc masiv, cu patru lentile. Se poate spune că aceasta este o formulă clasică pentru un smartphone.

Cu toate acestea, partea din spate a lui Huawei P Smart 2021 nu este din sticlă, deși poate părea așa la prima vedere. Materialul utilizat este plasticul. Veți fi convins de acest lucru când îl veți atinge. Capetele sunt, de asemenea, din plastic.

Un alt element important al dispozitivului este scanerul de amprente, care este poziționat pe laterală. Scanerele de pe spatele smartphone-urilor nu mai sunt la modă iar Huawei P Smart 2021 are încorporat un buton mare, plat și ușor proeminent în corp.

Ecran

Huawei oferă un afișaj cu o matrice IPS cu diagonala de 6,67 inch și o rezoluție Full HD+ (2400 x 1080 pixeli). Este similar cu cel pe care îl știm și de la alte modele deja cunoscute pe piață. Densitatea pixelilor nu este mare, dar este suficientă pentru a vă bucura de o imagine bună. Unghiurile de vizualizare sunt largi. Afișajul are un strat oleofob și un strat de protecție din fabrică. Se acoperă rapid cu zgârieturi, dar își îndeplinește complet funcția în primele câteva luni.

Folosind Huawei P Smart, veți beneficia de setările tipice ale ecranului, inclusiv o temă întunecată, puteți schimba fontul și rezoluția, regla redarea culorii și regla temperatura culorii.

Caracteristici

Acest smartphone Huawei funcționează cu o versiune simplificată a platformei HiSilicon Kirin 710 – Kirin 710A, care este implementată într-un proces de 14 nm. Este format din patru nuclee ARM Cortex-A73 tactate la 2,0 GHz și patru nuclee ARM Cortex-A53 tactate la 1,7 GHz. Grafica este încărcată cu ARM Mali-G51 MP4. Există, de asemenea, un procesor separat care se ocupă de operațiuni legate de învățarea automată.

Huawei P Smart 2021 este echipat cu 4GB RAM LPDDR4X și 128GB flash UFS 2.1. Există un slot pentru card de memorie microSD separat.

Camere

Smartphone-ul vă va încânta cu cele patru camere. Două dintre ele sunt responsabile pentru fotografierea din două unghiuri de vedere diferite. A treia este destinată fotografiilor macro, iar a patra este un senzor care măsoară adâncimea cadrului pentru a crea un efect bokeh.

Camera principală a lui Huawei P Smart 2021 este o cameră de 48 de megapixeli cu senzor Quad Bayer și un obiectiv cu o luminozitate de ƒ / 1,8. Este echipat cu focalizare automată și o distanță focală echivalentă de 28 mm. A doua cameră este responsabilă pentru unghiul de vizualizare extins. Este un modul de 8 megapixeli cu un obiectiv cu o luminozitate de ƒ / 2.4. Aici nu există focalizare automată.

În mod implicit, camera filmează cu o rezoluție de 12 MP, dar dacă doriți, o puteți schimba în modul de 48 megapixeli. A treia cameră este responsabilă pentru fotografia macro. Cu suficientă lumină, fotografiile vor arăta destul de bine.

Cea de-a patra cameră foto a lui Huawei P Smart 2021 este un senzor care intră în uz în modul de fotografiere portret. Estomparea fundalului funcționează bine. Există și filtre, pentru divertisment suplimentar.

Baterie

Huawei P Smart 2021, așa cum am menționat deja, deține o baterie cu o capacitate de 5000 mAh. Pe fondul platformei hardware simplificate, aceasta nu reușește să ofere modelului un avantaj față de concurenții direcți de pe piață. Cu toate acestea, smartphone-ul vă va oferi suficient timp de lucru, înainte de a fi nevoie să reîncărcați.

%d blogeri au apreciat: