Home » Local » Fostul restaurant ”Grill&Lounge” din Bârlad a fost distrus de un incendiu! (Foto+Video)

Fostul restaurant ”Grill&Lounge” din Bârlad a fost distrus de un incendiu! (Foto+Video)

În noaptea de marți spre miercuri, pompierii bârlădeni au luptat aproape două ore să stingă un incendiu care a distrus clădirea ce a găzduit fostul restaurant ”Grill&Lounge” din oraș. Restaurantul (situat pe strada Lirei, la intersecția cu strada Vărăriei) nu mai funcționează de o bună bucată de timp, însă, din nefericire, un scurtcircuit electric a provocat incendiul care a mistuit aproape întreaga clădire.

”Începând cu ora 02:00, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), un ofițer și 18 subofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un spațiu comercial dezafectat din municipiul Bârlad (fostul restaurant „Grill”). La sosire echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de propagare flăcărilor și la construcțiile învecinate. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul pentru stingerea focarului principal, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul fost lichidat în limitele găsite”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Dijn fericire, nuu au existat persoane rănite, însă clădirea a fost distrusă aproape în întregime (conform pompierilor, flăcările au mistuit aproximativ 90 metri pătrați construcție pe schelet metalic). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a clădirii.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: