Home » Local » Cel mai dulce Târg al Bârladului

Cel mai dulce Târg al Bârladului

Azi, 13 august, dăm startul primei ediții a unui târg anual pe care îl vrem să devină tradiție: „AuGust dulce, la Bârlad”.
Pe aleea principală a Parcului „V. I. Popa”, cele mai pretențioase gusturi în materie vor fi satisfăcute de patiseri și artizani tradiționali și moderni ai dulciurilor de toate felurile.
Fiind pentru prima dată la un târg de acest gen, producătorii și comercianții care vor participa au nevoie de susținerea noastră, prin simpla și plăcuta prezență la standurile lor dulci. Să nu îi dezamăgim!
„Vreau și sunt sigur că acest târg va rămâne o tradiție și că va crește de la an la an. Va deveni, sper, chiar un brand al Bârladului, care le va oferi, în special producătorilor din Bârlad, posibilitatea să se afirme și să devină cunoscuți în toată țara. Merită! Ei chiar fac lucruri extraordinare, apreciate și pe gustul întregii tări”, a spun primarul Dumitru Boroș.
Așadar, pe 13, 14 și 15 august, Bârladul devine cel mai dulce oraș al țării!
În plus, toate cele trei seri de târg, începând cu ora 19.00, vor fi animate de talente locale, viitori artiști de top ai României, dar și de nume consacrate ca Ionuț Bâgea (Vocea României), Lucian Grădinaru (solo chitară) și DJ Jedi.
Deci, fie ploaie, fie vânt, noi vă așteptăm la TÂRG!
Pe toți, dragi și dulci bârlădeni!

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*