Home » Local » Marius Arcăleanu interpelează Primăria Vaslui: „Când se vor termina lucrările de pe Bulevardul Traian?!”

Marius Arcăleanu interpelează Primăria Vaslui: „Când se vor termina lucrările de pe Bulevardul Traian?!”

de Dănuț CIOBANU 

Lucrările de modernizare a bulevardului Traian din municipiul Vaslui bat pasul pe loc. Marius Arcăleanu a spus că proiectul trebuia finalizat până în luna martie 2023, dar municipalitatea își bate joc de cetățeni. Turnarea covorului de asfalt nu se poate face din cauza stâlpilor de troleu care trebuie montați, iar pentru aceste întârzieri liderul Forța Dreptei Vaslui a cerut ca cei responsabili să plătească.

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a organizat o conferință de presă, dedicată lucrărilor interminabile de pe Bulevardul Traian din municipiul reședință de județ.

Lucrările pe acest bulevard au început în urmă cu un an, mai exact pe 2 mai 2022 și trebuiau să fie încheiate conform planului la începutul lunii martie anul acesta. În data de 29 mai 2023 lucrările sunt încă în desfășurare.

„Cum se poate așa ceva? Da, se poate, pentru că cei responsabili din primărie nu-și fac treaba și își bat joc de noi urmărind un singur lucru: doar să încaseze taxe și impozite de la noi. Ne-am bucurat cu toții acum câteva săptămâni, când am văzut că asfaltul se decopertează crezând că imediat se va asfalta și coșmarul nostru va lua sfârșit”, a spus Marius Arcăleanu.

Însă, lucrările bat pasul pe loc din cauza unor probleme legate de infrastructura aferentă transportului local de călători.

„Dar… surpriză! Executivul din Primaria Vaslui și-a dat seama abia acum că mai are de montat niște stâlpi pentru “faimosul” troleu care vin, taman, peste conducta de gaz. Acesta este punctul în care am ajuns din cauza incompetenței de care au dat dovadă în ultimii ani. Nu cred că astfel de greșeli au vreo justificare, mai ales că cei implicați sunt plătiți cu sume foarte mari de bani”, a explicat Arcăleanu.

Prin urmare, cei de la Gaz Est, se ocupă acum de remedierea acestei probleme, iar liderul Forța Dreptei Vaslui și-a exprimat speranța că lucrările vor fi efectuate cu simț de răspundere și o să se compacteze bine terenul în zona unde lucrează.

În acest fel se vor evita probleme de tipul celora create de firma care a lucrat pentru Aquavas la montarea conductelor de apă și canalizare și au lăsat deja cunoscutele tranșee prin oraș.

„Sunt convins că fiecare dintre noi așteaptă un răspuns la cea mai simplă întrebare. Cand se vor finaliza aceste lucrări? Și încă un lucru. Consider că această batjocură la adresa vasluienilor trebuie să ia sfârșit iar cei responsabili să plătească: proiectant, manager de proiect, primar și celelalte persoane implicate în acest proiect”, a mai precizat Marius Arcăleanu.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*